12 October 2013

234. Hema Long Lasting Nail Polish - 823

Van egy szín, ami minden nőnek csodálatosan áll, ha megtalálja a megfelelő árnyalatot, és ami mindig minden körülmények között megállja a helyét, bármilyen évszakról is legyen szó. Na, kitaláltátok már melyik? A piros/vörös/bordó. Mára egy ilyen színnel készültem nektek, mégpedig egy olyan árnyalattal, amely nagyon közel áll a szívemhez. Már nem egyszer elő kellett vennem. 

Hema Long Lasting Nail Polish - 823



Mint látjuk, a 11 ml-es üveg egy bordó színnel lett megtöltve, ami tele van mikrocsillámokkal. Ezek ezernyi színben pompáznak, mégsem hivalkodóak, nem hat túl soknak.
Az ecsete átlagos, hosszú, kerek, könnyen és precízen lehet vele dolgozni. A lakk állaga nagyon picit folyós, de mégsem annyira, hogy össze-vissza mászkáljon a körmünkön, vagy épp a körömágyunkba. 
De ez a szín!



Két rétegben kellett felvinnem, és így már tökéletesen fedett. Fényviszonytól függ, hogy mennyire mély szín, de bármelyik arcát is mutatja, engem nem tud elrettenteni. :) A csillámok is csak annyira látszódnak, amennyire kell. A száradási ideje egyébként elég jó, gyorsan megvoltam vele. :)




A tartósságáról sem tudok semmi rosszat elmondani, amíg rajtam volt, csak egy nagyon minimális egyenletes kopást vettem észre, ami ennél az árkategóriánál teljesen jó. Főleg az Essence lakkok mellett. 
Mivel az idő annyira nem kedvezett nekem, így napsütésben nem tudtam képeket készíteni, de akkor is hasonlóan gyönyörű ez a Hema lakk. Kicsit szikrázik is a sok mikrocsillám, mégis nagyon elegáns, és klasszikus külsőt kölcsönöz a kezemnek. 

Mi a véleményetek erről a színről? Van hasonlótok? Melyik a kedvenc bordó lakkotok?




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Pinterest





6 comments:

  1. Nagyon szép ez a lakk, bár maga a szín nem áll közel a szívemhez.
    Pontosabban ez a szín, amit csak én nem bírok elviselni magamon.. De már látom a fényt az alagút végén! :D

    ReplyDelete
  2. Ez nagyon stílusfüggő, ritkán hordok pirosas színt, inkább a kékekkel és zöldekkel vagyok jobb viszonyban. Vettem egy hidegbordót (Malaga wine-Opi) , de mint kiderült, nekem melegebbet kellett volna venni, úgyhogy még keresem az igazit. A másik sötétbordós melléfogásom meg egy Colorama, mint kiderült, gyöngyházas, amit nem nagyon szeretek. Ezek után még egy piros Astort is vettem, csak azért nem dobom a kukába, mert a lábkörmeimen elmegy. Valahogy nincs szerencsém velük.

    ReplyDelete
  3. Flóra: Pedig nagyon fel tudja dobni a hétköznapikat is, csak a megfelelőt kell megtalálni! :)

    Audrey80: Neked is csak azt tudom, mondani, hogy meg kell találni a megfelelő árnyalatot. Az ANNY állványokon nagyon sok féle van, szóval érdemes meglesni. :)

    ReplyDelete
  4. Éppen felkenés előtt álltam, mikor az előbbi hozzászólásomat írtam, és jelentem, megleltem A piros lakkomat, ami inkább bordó, de teljesen én vagyok. OPI San Fransisco kollekció, Lost in Lombard - sosem engedem el. :D

    ReplyDelete
  5. Nagyon tetszik ez a lakk, tényleg csodaszép :) Vannak lakkok,amiket kedvesnek találok :D:D (ne is kérdezd...:D) ez is közéjük tartozik :) Rengeteg piros lakkom van, de egy ilyen csillámos még hiányzik a gyűjteményemből:)

    ReplyDelete
  6. Micsoda szín, micsoda vibrálás! *.* Nagyon tetszik. :D

    ReplyDelete