8 December 2013

270. Nail Club - Half Moon

Juhúúú! Ismét jelentkezik a Nail Club csapata! Mint tudjátok múlt alkalommal bővült a létszám, így ismét többen fogunk bejegyzésekkel ellátni titeket, méghozzá egy igen érdekes témával.

Nail Club - Half Moon


Nem véletlenül írtam nektek azt, hogy ez egy igazán érdekes téma. Amikor meghallja ezt a kifejezést  egy olyan hölgyemény, aki kicsit is jártas a körömlakkozás világában, egyből beugrik neki a koncepció. Gondolom ezzel egyetértetek ti is. Na, de ilyen vasárnapokra próbálok úgy készülni, hogy ne egy átlagos alkotással találjátok magatokat szemben. Ezét jött az agyalás, hogy akkor hogyan is csavarhatjuk meg ezt az ízlésesség határán belül (vagy azt feszegetve, nézőpont kérdése :D). Nekem ez sült ki a gondolkodásból:



Nos, íme. Szerintem ez még bőven belefér a hordható manikűrök világában, főleg ebben az ünnepi időszakban. Ha kicsit játszadozunk a színekkel, akkor karácsonyivá is alakíthatjuk, de ha igazán felturbózzuk, szilveszterkor is tökéletes lehet. :)



Az elkészítése nem vészes, inkább csak időigényes. Cellux, vagy díszítőszalagok segítségével válaszuk el a köröm felületét. majd vigyük fel azt a színt, amit kiválasztottunk. Ezután szedjük le a felesleget, és a csillámos lakkot próbáljuk meg úgy felvinni, mintha átmenetes lenne. Itt nem kell a tökéletes pontosságra figyelni, mivel a kisebb hibákat a kövek el fogják rejteni. Miután ezzel elkészültünk, feltehetjük az i-re a pontot. :) 

Nektek hogy tetszik a mostani kör?

Többiek munkái:


10 comments:

  1. nagyon csini lett :) ez a lilás-mályvás körömlakk pedig valami gyönyörű*-*

    ReplyDelete
  2. Csodaszép lett, és ez a szín valóban mesés :) Meg a csillámok :P

    ReplyDelete
  3. Nagyon szép!!!

    ReplyDelete
  4. Nagyon Barbie lett. :) De ezt bóknak szánom. :P

    ReplyDelete
  5. Köszönöm mindenkinek! :)

    Nikkii: Köszi! :) Ez egy Essie lakk, volt már róla bejegyzés is. :)

    Megaera: Köszi! Ó, a csillámok... decemberben abban fürdök... :D

    ReplyDelete
  6. Olyan szép ez a két szín együtt! Igazi visszafogott szépség. :)

    ReplyDelete