18 December 2013

277. H&M - Christmas Nail Polish Set

Mára egy haaaatalmas bejegyzéssel érkeztem hozzátok. Sajnos időm az nem sok van, de ennyi még belefér a mai délelőttömbe, így a fotókat már ti is látni fogjátok. Mikor bemutattam Facebook-on a mai alanyunkat, akkor többen is kértetek róla tesztet. Mindenképpen karácsony előtt akartam hozni, így ha S.O.S. ajándékötletre van szükségetek másoknak/magatoknak, akkor ez remek alternatíva.

H&M - Christmas Nail Polish Set


Íme ez a kis csodás szett, amit mikor a promo képeken megláttam, egyből tudtam, hogy nekem ez kell. Árban is hihetetlen jó, ugyanis 2000 Ft (javítva! :)) körül lehet megvásárolni (bár otthon nem tudom a pontos árát). Na, de ez szinte nem is érdekelt, mikor élőben is felfigyeltem rá. Ebben a csodás kis fekete díszített dobozkában árulják, ami már önmagában is nagyon csábító. Egy biztos. Ez a cég tökéletesen tudja tálalni nekünk a kozmetikumokat, így gondolkodás nélkül is beleeshetünk a megvásárlásukba.



Amikor kivesszük a díszdobozából, akkor egy műanyag átlátszó tartóban vannak, így biztosítva azt, hogy ne izegjenek-mozogjanak, és épségben túléljék a cipelést. Maguk az üvegek is eléggé masszívak, és megfelelő mennyiségű körömlakkot tartalmaznak. Legalábbis ennyiért biztosan. 
Tehát a szett tartalma: Három darab alapszínünk van, amit a felső sorban láthattok, és három csillámos fedőlakkunk. Ami nagyon megfogott még az az, hogy szinte bárhogyan mixelhetjük ezeket a lakkokat, mindenhogyan jól mutatnak egymással. Én a legkézenfekvőbb alternatívákat állítottam fel, és ez alapján mutatom be őket. A képek különböző időben készültek, ez az oka annak, hogy nem is egyforma hosszúak a körmeim. 

Scarlet Purple + Skyscraper






Végre igazán jó fantázianeveket kaptunk!!!! A legtöbb szettben általában olyanok vannak, hogy "Blue Glitter" vagy "White"... Most ez változott szerencsére. Nézzük a lakkokat egyenként.

Scarlet Purple: Bevallom van már hasonló árnyalatom, de ezzel én nem is igazán tudok betelni, annyira szeretem. Két rétegben szépen fed, a száradása átlagos, viszont nagyon fényes marad. Tényleg nincsen benne semmi extra, de annyira nőies, és finom szín, hogy nem lehet nem szeretni. :)

Skyscraper: Ez egy brutális holo csillámos fedőlakk. Nem annyira látszik a képeken, de mindenféle színben pompáznak az ezüstös kis szemek. A gyűrűsujjamra két rétegben vittem fel, de már az elsőnél is tűrhető mennyiségű csillámot kapunk. 


Poppy Red + Golden Days






Poppy Red: Ó, jajjj nekem ezzel a pirossal! Annyira tetszik ez az árnyalat, annyira ünnepi, és annnnnnnnyira szép! Ez az enyhe kis csillámpor benne még különlegesebbé teszi. Az ilyen lakkok hajlamosak arra, hogy nagyon csíkozzanak, itt azonban ez még ha be is következik, nem látványos. De szerintem nem kell ettől tartani. Két rétegben fed.

Golden Days: Ez az kollekció legjobban teljesítő csillámos lakkja. Nem hagy maga után túl vastag réteget, és egyszerre sok csillámot felvesz. Egyszerűen ez is egy szép karácsonyi fedőlakk, és bármilyen körömlakkot simán feldob pár pillanat alatt.


Petrol Sky + Peacock  Glitter






Petrol Sky: Ez az az árnyalat, ami még nincsen a körömlakkgyűjteményemben, így nagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy ez is benne van a dobozkában. Ebben az időszakban bármikor megállja a helyét, mégis extrábbnak számíthat, mint egy piros árnyalat (néha... Nálam lehet inkább az győzne :D). Két rétegben ez is fedett.

Peacock Glitter: No, ő egy lassan száradó, kevés csillámot felvevő fedőlakk. Talán egy gyenge láncszeme a csomagnak, de mégsem lehet nem szeretni, annyira szépen csillog a körmeimen. A mennyiséget pedig rétegekkel is megoldhatjuk, és a száradási idő is lecsökkenthető egy jó fedőlakkal. :)


Összességében teljesen elégedett vagyok ezzel a kis karácsonyi szettel. Szerintem bőven teljesítik az elvárt minőséget, a színek is nagyon szépek, és mindegyik fedőlakk működik mindegyik alapszínnel. :) Aki gondolkozik rajta, annak bátran ajánlom a megvételét, ugyanis otthon is megtalálható néhány H&M üzletben. 

Mi a véleményetek erről a szettről? Megvettétek már, vagy kívánságlistás?




Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 




16 comments:

  1. Miért kínzol? *-* Azt hiszem amúgy nálunk csak 2000ft, bár még múltkor néztem a honlapon.. nagyon megéri ez a szett, de a nyereménylakkok után pláne nem lenne szívem lakkot venni, így most ez nálam kimarad. De ajándéknak nagyszerű ötlet! :)) Az összes árnyalat tetszik, de leginkább a glitteres fedőlakkok vonzanak ^^

    ReplyDelete
  2. Mindet imádom, de a Petrol Sky és a Peacock Glitter tetszik a legjobban :)

    ReplyDelete
  3. 2000 Ft-ba kerülnek, nekem szerencsém volt, kuponnal mindössze 1600 Ft-ért lettek az enyémek. :) Rajtam most a piros van a zöld csillogó lakkal, és nagyon szépek együtt is! :)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Nagyon tetszenek az elkészített manikűrök, a kedvencem az első, de mindegyik nagyon nagyon szép :))

    ReplyDelete
  7. De szép színek, és külön tetszik, hogy így mennek egymáshoz a glitteres lakkokkal :]

    ReplyDelete
  8. Nálunk sajnos nincs. Ha lett volna már az enyém lenne, mert csodás!

    ReplyDelete
  9. Mindegyik nagyon nagyon szép *-* Én nem is tudok választani...

    ReplyDelete
  10. Nagyon szép mind, jó hogy így mutattad be őket :)

    ReplyDelete
  11. Gyönyörű lakkok!!! Kell!! És az első manikűr gyönyörű!!

    ReplyDelete
  12. Jajj de szépek! *.* Az utolsó párosítás a kedvencem, de pl. arannyal is megnézném azt a petrol lakkot :)

    ReplyDelete
  13. Szerelem :) Nálunk is 8€ volt.

    ReplyDelete
  14. szépek! Az első kettő a kedvencem. :)

    ReplyDelete
  15. Dii: Remélem már megérkezett hozzád a csomag! :) Lehetséges az az ár, sajnos mivel már nem számolom át az eurot, így nem is mindig emlékszek árakra, de akkor javítom. :)

    Emese Darai: Azok nagyon illenek egymáshoz! :)

    Nita: Javítom is, már nem emlékeztem mennyiért vettem. :D

    Réka: Igen, az a csillámos fedőlakk bármin sokat dob, így bármelyikkel nagyon jó párost alkotna. :)

    Klaudia Orbán: Ezt én is nagyon tudom értékelni.

    Moon Angel: Hát, lehet, egy ismerős tud neked segíteni, és beszerzi neked, ha megkéred. :)

    Azrail: Szerencsére nem is kell, mert egy szettben vannak. :)

    Mea: Nem is jutott eszembe máshogy, mivel ez így kerek.

    Elíz: Arannyal is csodálatos lehet, még nem jutottam el addig, hogy kipróbáljam. :D

    Flory: Okés, szerintem itt is, de tényleg nem emlékszem rá. :D

    ReplyDelete