23 December 2013

280. Nailland HAUL

Van egy "kis" stand az Árkád alsó szintjén, ami pár hónapja csak úgy elárasztotta azoknak a hölgyeknek a körét, akik ha csak egy kicsit is, de rajonganak a különleges körömlakkokért. Gondolom van olyan csoport is, aki már a haját tépi, ha meglátja ezt a szót, de mit lehet tenni, ez tényleg egy nagy szenzáció a magyar közönségnek, amit én teljes mértékben meg- és átérzek. Sokan már kitaláltátok, ennek a standnak a neve nem más, mint a NAILLAND!
Szombaton VÉGRE én is eljutottam sokadmagammal, így a mai bejegyzésben az ottani szerzeményeimet tekinthetitek meg. 

Nailland HAUL


Tehát, ez úgy indult, hogy a Nail Club-os lányokkal megbeszéltük, hogy karácsony körül, amikor mindenki itthon van a nagyvilágból, akkor összefuthatnánk, és mi más lenne a legideálisabb helyszín, mint ez a "mini-mennyország", ahogyan már az itthoniak is emlegetik előttem (átvették tőlem, bocsi... :D). Ezen felbuzdulva még hívtam pár olyan bloggerinát is, akikkel nagyon szívesen találkoznék, és ők is hasonlóan élveznék ezt a kikapcsolódást. Így találkoztam Floryval, Ingridel, Edinával, Ágival, Ronival. Természetesen pár barátnőm is elkísért, így még nagyobb volt az örömködés. Na, de amikor odaértem, és megláttam a standot, azt hittem, hogy ott lesz végem. Az agyam kikapcsolt. A külvilág annyit láthatott belőlem, hogy vigyorgok, mint egy kisgyerek a cukorkaboltban, és a szemem csak úgy csillog a boldogságtól, és a mámortól. :D Magamban pedig azok a mondatok hangoztak el, hogy: ÚRISTEN!!! AKAROM! Ezt is, ezt is, ezt is! ÓÓÓÓÓ, maradt még nekem is???!!!! ATYAÉG! Miért csillogsz ennyire? MEG KELL VENNEM! Nem, ezt nem, van dupe, találjuk meg. A FENÉBE, AZ ELFOGYOTT. :D - és hasonló szösszenetek, gyakorlatilag úgy viselkedtem, mint egy mókus raktározás előtt. Gyorsan mindent, amit biztosra akarok, nehogy véletlenül elhappolják előlem. A nézelődés ráér. :D

Végül 18 körömlakkal érkeztem haza két csodás zacskóban, amit Instagramon meg is osztottam. Most viszont jöhet a tartalma!


Szóval, hogy legyen benne egy kis rendszer is, abc sorrendben láthatjátok márkák szerint a lakkokat. Felelősséget nem vállalok, de még mindig nem költöttem el a teljes összeget, amit erre szántam, de kitudja mit hoz még a szünet... ;)

A-England


Ez az a márka, amit gyakorlatilag felvásárolnék, de helyette inkább keresem a tökéletes megoldásokat, fele annyiért. Természetesen ez több színnél is kivitelezhetetlen, és hát mégiscsak egy A-England-ről van szó, így a csábítás hatalmas. De ellenálltam, és a listámról csak kettőt szereztem be (gyanítom, hogy EDDIG). Így jött velem ez a csodálatos zöld Saint George és ez a hihetetlen piros, Rosebower. Alig várom, hogy kipróbáljam őket, és csak nézzem a mancsaim. <3

Barry M


Miután kipróbáltam azt a lakkot, amit tesztelésre kaptam, akkor ott egy kicsit elment a kedvem, de mindenhol jót olvastam a többi fajtáról, így a szívem másik fele igenis húzott feléjük. Ez a csodás menta színű Ridley Road (TNP 4) többször is a kezem közé került, de mindig visszatettem, aztán a második körnél már nem ellenkeztem, hazajött velem. A Gelly Hi Shine sorozatról CSAK jót olvastam, és egy ínycsiklandozó nyári árnyalatot választottam, még pedig a Grapefruit (GNP 8) színt. Végül a csillámoknak sem tudtam ellenállni, és velem jött az Amethyst Glitter (354). Annyira jól válogatták össze a színeket, hogy lehetetlen visszatenni. 

China Glaze



Nos, ez az egyik kedvenc márkám, de ahogyan észrevettem, ezzel még sokan mások is így vannak, ugyanis több szín sem volt már, amit szerettem volna. Na, de hátha valamikor még be tudom szerezni. A válogatás úgy indult, hogy, oké, van ez a téli kollekciónak ez a kis válogatása, letépem a pultról és biztonságba helyezem a kupacomban. A Be Merry összeállítás tagjai: Just Be-Claws, Santa Red My List, Put a Bow On It, Be Marry, Be Bright. A második must-have darab ez a havat idéző textúrás körömlakk volt, a There's Snow One Like You. A kékes és a narancsos árnyalat is az idei téli kollekció tagja, és szintén nem tudtam nekik ellenállni. Mire lebeszéltem volna magamat a So Blue Without You-ról, addigra már azon kaptam magamat, hogy mintát nézek egy papíron, és minden kékbe borult. Aztán narancssárgába a Elfin' Around miatt.... Végül ajándékba kaptam ezt a mini csodát, ami ugyan ennek a kiadásnak a különleges fedőlakkja, a Travel In Colour. Egyszerűen ezzel fogok vigasztalódni, ha bármi bajom van, annyira aranyos üvege van. Mini lakknak nevezi a China Glaze, de 9,6 ml-t tartalmaz. Szerintem ez elég jó mennyiség.

Golden Rose


Ez az a márka, aminél a bőség zavara gyakorlatilag megbénított. Megyek majd még csizmát vásárolni, akkor szerintem az Árkádot fogom választani, ugyanis ott minden olyan bolt megtalálható, ahol esélyes egy normális sötétbarna bőr. Na, akkor átnézem az összes sort a Flormarral együtt. Végül csak kettő Jolly Jewels lakkot választottam, méghozzá ezt a csodás zöld-arany-lila kombinációs 106-os számút, és az arany-pink-piros-lila glitteres 120-ast.

Models Own


Mikor megjelent a Velvet Goth kollekció, akkor már tudtam, hogy legalább két szín az enyém lesz. Utána ebből 4 lett. Aggódtam is emiatt, de ott helyben sikerült visszacsökkentenem ezt a számot, és a számomra kettő legszebbet hoztam el. Méghozzá a lila Amethyst és a zöld Absinthe árnyalatot. Ezt a részt is rendesebben átnézem, ugyanis csodálatos árnyalatokkal tudnak előrukkolni, és mindenképpen megérik a befektetést, ami a minőséget illeti.

Seche


Itt mutattam a legkisebb érdeklődést, ugyanis a fedőlakkot én mindig megrendelem magamnak. Most is van itthon pár üveg, így felesleges. Az alaplakkjuk még állítólag nagyon jó, de abból is pont elég van a kollekciómban. Viszont ezt, az Aristocrat színt még akkor kinéztem magamnak, amikor meg sem nyílt a Nailland. Így egyértelmű volt, hogy ő fog a zacsimba kerülni. Azért itt is fogok még nézelődni, hátha, de ha máshol megvannak azok a színek, a szívem inkább oda húz.

Szóval az első nagy kör ennyi volt, de ha sikerül eljutni oda még ebben a pár napban, akkor tuti lesz még szerzeményem onnan. A legközelebbi extra adag májusban fogja megszállni a kollekciót, arra még gyűjtögetek. :D

Végeredményben rettentően elégedett vagyok, emellett még boldog is, mivel végre engem is elért ez a varázslat. :) Szeretném megköszönni annak, akinek ez a fejéből kipattant, és meg is valósította úgy, hogy bárki számára elérhető legyen Magyarországon. :)

Jártatok már a Nailland-ben, vagy rendeltetek már onnan? Mi az amit mindenképpen be szeretnétek szerezni?



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 




9 comments:

  1. Már nagyon kíváncsi voltam,hogy miket szereztél be, annyira felcsigázott a két Nailland-es szatyor látványa is :D:D:D:D:D Nagyon tetszenek, főleg a 120-as GR-re vagyok kíváncsi :3

    ReplyDelete
  2. jókat vettél! én a china glaze-től vásároltam már 2 lakkot is magamnak, a red-y & willinget (egy álom) és az i pink i can nevűt. :)
    és megérkezett ma a csomagom is tőled. még egyszer nagyon köszönöm! :) boldog karácsonyt!!

    ReplyDelete
  3. Én a bőség zavarában nem tudtam mit kezdeni a hellyel, de végül amit megvettem, azt nem bántam meg. A CG Red-y Willing életem egyik legjobb vásárlása volt. :)

    ReplyDelete
  4. Igazából ez még mindig csak a budapestieknek elérhető csak :( Mert én Debrecenből nem utazhatok oda-vissza 500 km-t csak a lakkokért, sajnos :( Bármennyire is szeretném óriási luxus lenne...
    Mia

    ReplyDelete
  5. Nagyon szépek. A Barry M-esek meg a Golden Rose-osak tetszenek a legjobban. :) Meg se merem kérdezni mennyibe kerültek ezek. :)

    ReplyDelete
  6. Szépek! :3 akét GR és a csillámos BM s kedvencem. :)

    ReplyDelete
  7. Cserkó Muffin: Haha! Reméltem, hogy felkeltem az érdeklődést, már így is annyit álmodoztam róla. :D Szerencsére nem ért csalódás.

    Lilla: Örülök, hogy épségben odaért! :) Igen, azok nagyon szépek, de valamiért arról sikerült magam lebeszélni. :D

    Klaudia Orbán: Ne is mondd, a legtöbb délutánomat legszívesebben ott tölteném.

    Flory: Annyian írtok róla, hogy ha oda megyek csizmáért, akkor megveszem. :D Amúgy tényleg sok idő kell ahhoz, hogy valaki végigbogarássza.

    Mia: Mivel lehet tőlük rendelni mindössze 800 Ft szállítási költségért (7000 felett ingyenesen, többen összeálltok, pillanatok alatt megvan), így bárki számára elérhető, és utazgatni sem kell érte, házhoz megy. :)

    Hajnal: Amikor rakosgattam őket, én is csak fizetésnél kérdeztem rá. :D De én megdolgoztam a félretett pénzért, így egy pillanatig nem bánom, és minden centet megért. :)

    Thimmyke: Én azóta is csak nézegetem az üvegeket. :D

    ReplyDelete
  8. Úristen mennyi szépség *.* már nagyon szeretnék eljutni oda, minimum szétnézni, de persze van pár lakk, amit szeretnék beszerezni :)

    ReplyDelete