26 December 2013

282. Bourjois - 31 Dangerous Wish

Mára egy igazán ünnepi hangulatú lakkal jöttem hozzátok, ráadásul ezzel a márkával még nem találkoztatok a blogon. Ennek az egyik oka az, hogy ez az első ilyenem, a másik az, hogy nem igazán ragadtatnak el a színek. De most ez megváltozott, így lessétek meg ti is ezt a csillámtengert.

Bourjois - 31 Dangerous Wish


Hollandiában ritkán veszek teljes áron lakkot, mivel tudjátok már, hogy rettentően drágák. Van ami árban egyezik az otthoniakkal, de van ami messze túlszárnyalja azokat. Na, mikor megpillantottam ezt egy külön állványon, sajnos egy percig sem gondolkoztam azon, hogy van-e értelme 9 eurót kifizetni ezért. Annyira csillogott a Douglas fényében, hogy lehetetlen volt nemet mondani. Fekete alapban ragyog holo fényben sok-sok kicsi és nagy glitter. Szerintem ez bárkit magával ragadna. 
Az üveg nem túl jó, ha alacsony fiókban tárolja valaki a lakkokat, de tökéletesen kézre áll. Az ecsetét is jól vágták, egy-egy húzás elég is volt a körmeimre. Ráadásul le is kerekítették, így körömágy-kompatibilis. :D Egy üvegben 9 ml-t találhatunk, ami egy ilyen különleges színből bőven elég. Hatalmas elvárásaim voltak vele kapcsolatban, majd felkentem.



Így is hihetetlenül szép, a holo hatát többé-kevésbé érvényesül is, viszont elmaradt az a hatalmas rajongásom. Ennek lehet az az oka, hogy eléggé megfáztam, vagy az, hogy hirtelen a nagy rohanásban kentem fel, és időm sem volt jobban szemügyre venni, mindenesetre valami hiányzik. Folyton nézegettem különböző fényekben, próbáltam lelkesíteni magam, de nem sikerült. :(



Tényleg nem értem miért, és annyira rossz érzés ez. Az is valószínű, hogy sok volt abban a hangulatomban, vagy egyáltalán nem passzolt hozzá. A minőség ezzel szemben kifogástalan. Szépen megszáradt, két rétegben már nagyon jól fedett, és a glittereket sem kell halászni, jönnek azok maguktól is. :)

Végül arra jutottam, hogy nincsen ezzel a lakkal semmi gond, nagyon szívesen ajánlom bárkinek, csak én valamiért nem voltam vele egy hullámhosszon, majd még próbálkozunk. Van ilyen... Egy pasi is lehet jóképű, okos, vicces, mégsem érezzük azt a wow hatást. Vagy rosszkor, rossz helyen találkoztunk. :D

Nektek mi a véleményetek erről a körömlakkról?



Maria


Facebook   |   Ask.fm   |   Bloglovin   |   Twitter   |   Pinterest   |   Instagram 





10 comments:

  1. Pedig szééép, de az üveg alapján én is másra számítottam!

    ReplyDelete
  2. Gyönyörű ez a lakk! *.*

    ReplyDelete
  3. Pedig nekem ez tökre ez a karácsonyi-téli fényes hatás... amikor sötét van, és mindenhol égnek a fények, aww!

    ReplyDelete
  4. Gyönyörű színe van a lakknak , káprázatos .

    ReplyDelete
  5. ez gyönyörű :))) teljesen beleszerettem :)

    ReplyDelete
  6. Teljesen osztom a véleményedet! Amikor először megláttam a lakkos üvegcséről készített fotót, állatira belelkesedtem, de lejjebb görgettem, és...a körmeiden felkenve nekem is hiányzik ebből a látványból valami plusz, valami "szikra", amitől én személy szerint le tudok menni hídba, amikor rátalálok.
    Talán az vágja szanaszét az összhatást az én szememben, hogy adva van egy gyönyörű bázis szín, benne tökéletesen harmonizáló holografikus csillámszemcsék, erre összeszemetelték a nagyobb, brutálisabb pelyhekkel. Kár volt. Ízlésesebb lenne nélkülük.
    bandita

    ReplyDelete
  7. Na, végignéztem a Flormar gyér kínálatát tegnap, és ezt meg is vettem volna, ha nem látom előző nap a képeidet :) Nekem ez most túl sötét, bár tényleg szép.

    ReplyDelete
  8. Nekem nagyon tetszik, ezt lehet én is megveszem :)

    ReplyDelete
  9. Végülis szép, de engem nem fogott meg :)

    ReplyDelete