20 June 2013

157. A nagy betűs ÉLET - OPI - A Roll In The Hague

A rendszeres olvasóim már tudják, hogy nemrég fejeztem  be a főiskolát, és szereztem egy tanítói diplomát. Innentől kezdve jön el az az idő, amit ÉLETNEK nevezünk. Eddig is megvolt persze, de most válunk felnőtté, most szakadunk el az otthontól, most lehetünk igazán önmagunk. Sokáig volt egy tervem, méghozzá az, hogy külföldön dolgozhassak, legyen az "bármi, ami építő jellegű". De év eleje óta küzdöttem azért, hogy ha sikerül, legyen itthon állásom. Tanítóknak baromi nehéz elhelyezkedni, kitűnő kapcsolatok, és eredmények kellenek, de néha ez is kevés. Na, de mindegy. Kialakult az én továbblépésem is, már egy ideje, csak nem akartam ezt még elkiabálni. 
Mielőtt erről többet írnék, mai posztban egy körömlakkot is bemutatok, ami tökéletesen kapcsolódik a jelenlegi életutamhoz. Ez pedig nem más, mint az OPI 2012-es tavaszi kollekciójából egy darab. A trendkiadás neve pedig nem más, mint Holland. :) Azt hiszem ezzel sokat elárultam nektek. :)

OPI - A Roll In The Hague


Nyilván kitaláljátok innentől, hogy hol fogok élni most egy ideig. Ez az ország pedig nem más, mint Hollandia. Nem tudom meddig maradok, tovább leszek-e ott, mi lesz velem, stb, de belevágok. Mikor ez a poszt kikerül, addig én már a repülőn fogok csücsülni, természetesen a körömlakkgyűjteményem nagy részével. :D Azok ugye nem maradhatnak el. Sokan kérdezték, hogy izgulok-e, de amíg nem juttatták eszembe, hogy kell, addig nem. Persze sok estém/pillanatom telt azzal, hogy a hányingerrel, gyomorgörccsel küzdjek, de fiatal vagyok, kipróbálom, mi veszítenivalóm lehet? Lehet pofára esek, de lehet, hogy nem. :) Én az utóbbiban bízok. 
A blog életében természetesen ez nem fog sokat változtatni (annál többet bennem), lesz olyan, hogy ritkábban lesznek bejegyzések, de kétnaponta legalább jelentkezek. Persze ez ígéret, de a bizonyítékok is erről fognak tanúskodni. A hétvégi Nail Club is lehet, hogy csúszik, plusz a háttérről is kell majd gondoskodnom, hogy ezt a színvonalat, amit megszokhattatok, ezt tartsam, de minden ott helyre fog rázódni. Addig is sok lakk be van már fotózva. :)

De nézzük, mi a mai tesztalany, akit nem véletlenül viselek a repülőn a körmeimen. Az üvege a megszokott 15 ml-es, az ecset közepes méretű, a sűrűség is, könnyű vele dolgozni. Elég élénk, igazi "holland" narancssárgáról lesz szó. Nézzük a képeket.



Brutális ez a szín. Na persze élőben nem ennyire neonos, kicsit csalókák a képek, de az tény, hogy erőteljes.  A narancssárgától sokan ódzkodnak, pedig főleg nyáron egy hihetetlen jó alternatíva körmeink színesebbé tételére. Két rétegben használtam, de ha nagyon ügyeskedünk, egy is elég lehet. A száradási ideje is gyors. Közben észrevettem, hogy az egyik ujjamon a fény szívecskét formál, így már bizakodóbb vagyok. :D



Az utolsó kép kint napfényben készült, itt még durvább a szín, de élőben is sokkal jobban kihangsúlyozódik. Egyébként én ősszel is könnyen el tudom képzelni, akkor a fák is hasonló árnyalatokat vesznek fel, így plusz pont a lakknak. :)
A tartósságról nem tudok nektek nyilatkozni egyelőre, bár azt hiszem az OPI márkában még nem kellett csalódnom.A nyelvvizsga ajándékom része volt (magamtól), tehát már február óta megvan, de a tökéletes pillanatra vártam, hogy használhassam, és gondolom ti is tudjátok, hogy ennél tökéletesebb nem is kell. 

Hogy tetszik nektek ez a szín? Ki az aki már járt Hollandiában? Vélemény? :)



Maria


Facebook  |  Ask.fm  |  Bloglovin  |  Pinterest




12 comments:

  1. Gyönyörű, és jól is áll. Remélem, megtalálod odakint a számításod! :-)

    ReplyDelete
  2. Kéz és lábtörést az új életedhez és álmaidhoz! Persze nem szószerint. :)
    Nem vagyok narancs fan, de ennek tetszik a színe. :)

    ReplyDelete
  3. áááá nemsemmi szín, nagyon nagyon szép. :)

    ReplyDelete
  4. Tényleg elég vadas, de tetszik :D Ez az egyik a narancssárgás árnyalatok közül amit el tudok viselni magamon.

    http://glitterfingersss.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  5. remélem bejön majd Neked az élet Hollandiában, és én pl. várom is majd a személyesebb bejegyzéseket is, akár ilyen formában, mint ma! sok sikert! ;)

    ReplyDelete
  6. szuper lehetőség! sok sikert odakint! :)) :*
    tetszik ez a szín, én simán hordanám! :)

    ReplyDelete
  7. Nagyon sok sikert kívánok a Nagybetűs élethez :)!!

    ReplyDelete
  8. Nagyon szép szin, ezen én is gondolkodtam, de aztán letettem róla.
    Sok sikert Hollandiában, szivesen látnék képeket is arról ahol vagy, még sosem jártam arra :)

    ReplyDelete
  9. Gonyoru *.* sok sikert kint:)

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Szép :) Sok sikert kívánok! :)

    ReplyDelete
  11. djkaty: Köszönöm, én is remélem, hogy minden beválik, eddig rendben vagyok. :) Csak az a fránya angol... :D

    xstrawberrykissx: Köszönöm! :) Pedig ez brutál narancs, de tényleg nagyon szép.

    Glitterfinger Lexa: "Vadas" :DDD, Ez olyan mindenkihez passzolós. :)

    Lilla: Köszönöm, én is remélem! :) Sok-sok személyesebbel nem készülök, megmaradok a körmöknél, de egy-egy kép, egy-egy mondat bele lesz csempészve. :)

    M.: Köszönöm! Tényleg az, muszáj megragadni! :)

    Réka Réka p.: Köszönööööm! :)

    fairyland: Képeket majd csempészek egy-egy bejegyzésbe! :)

    Lauren McGuy, Elíz: Köszönöm! :)

    ReplyDelete
  12. Én ugyan csak két hetet voltam Hollandiában, de azért az is valami. Ne aggódj, én csak kedves, segítőkész emberekkel találkoztam kint, nagyon kedves volt mindenki. :) Az ország pedig gyönyörű. :D

    ReplyDelete